Alter

Mi bo leto 2022 naklonjeno?

jk
27. 12. 2021, 22.00
Deli članek:

Zadnji časi so bili, preprosto povedano, nori! Nič čudnega, da vsi že kar nestrpno pričakujemo novo leto. Poglejmo, kaj bo našemu zodiakalnemu znamenju prinesel nov krog okoli Sonca. Majhen namig: obetajo se boljši časi!

rj
Horoskop 2022

Kozorog (22. 12.  –19. 1.)

Leto 2022 ima potencial, da postane eno vaših najpomembnejših let. Vložki bodo veliki, še posebej v povezavi z večjim delovnim projektom. Izrabite vsakršno ponujeno priložnost čim bolj, saj vam bo obilo pomagaj Jupiter, planet sreče. Vaše pogajalske spretnosti bodo zaradi njegovega ugodnega vliva močno izostrene, zato boste imeli priložnost, da sklenete dober dogovor.

Položaja Marsa in Jupitra 4. februarja vam zagotavljata enega najboljših dni v letu. Ne ustrašite se ambicioznih načrtov, saj je velika verjetnost, da bodo zelo uspešno realizirani. Ugoden dan je tudi 25. september, ko bo nova luna v vaši 10. hiši, odgovorni za čast in slavo. Zagrabite novo poslovno priložnost, saj vam bo omogočila, da se boste izkazali. Za ljubezensko življenje bo ugoden 16. februar, ko sta Venera in Mars združena v vašem zodiakalnem znamenju: zelo boste privlačni, zato čim bolje izrabite romantično podporo teh dveh ljubezenskih planetov.

Vodnar (20. 1.–18. 2.)

Lahko se veselite, kajti leto 2022 bo za vas lirično obarvano, lepo in polno uspeha. Uživali boste močno Saturnovo podporo, kar naj vas vzpodbudi k temu, da se odločno lotite česa novega. Najuspešnejši boste na področjih, ki zahtevajo veliko zbranost in predanost. Zgodijo se lahko poroka, otrok, nov posel, nakup prve hiše ali uspešen zaključek izobraževanja.

Čakata pa vas tudi ljubezen in obilo romantike, vendar se bodo nežna čustva zares razcvetela šele v drugi polovici leta. 

Več v reviji Jana št. 5228.12.2021