marijana, roberto, bojan krstić Svet24.si

Divjanje krivo za smrt Bojana, Marijane in njunega...

dart Svet24.si

Neflimski armagedon

20170330-00770088 Necenzurirano

Zakaj je morala čez noč oditi direktorica ...

kmetic pirc musar fb Reporter.si

Kaj se je predsedniška kandidatka Nataša Pirc ...

roglic 22 Ekipa24.si

Kaj hudiča se gredo? Nov, hud napad na Rogliča! ...

meghan Markle Odkrito.si

Nekdanji zaposleni trdijo, da je Meghan zelo slaba...

ilka stuhec Ekipa24.si

Groza, kriki strahu in... užitka! Kaj je naredila...

Ljudje

Miss Universe Slovenije je EMA JAGODIČ!

Na finalnem izboru Miss Universe Slovenije 2011 se je predstavilo šestnajst finalistk, žirijo pa je najbolj prepričala Ema Jagodič.

Avtor:

Jana

Značke:

Katera izmed šestnajstih finalistk bo letos pripravila kovčke in odpotovala svojim sanjam naproti, smo izvedeli v soboto, 2. julija 2011, zvečer, ko je Marika Savšek predala krono novi miss Universe Slovenije, 21-letni Emi Jagodič iz Ljubljane. Prva spremljevalka miss Universe Slovenije 2011 je postala Ajda Sitar iz Domžal, druga spremljevalka in miss fotogeničnosti po izboru uredništva revije Obrazi pa Nataša Naneva iz Kranja.

Skozi večer nas je popeljala Lili Žagar, za odličen glasbeni nastop je poskrbel B R O s predelavo Siddhartine uspešnice Lunanai, Hamo je ob spremljavi godalnega kvarteta Escape nastopil s predelavo uspešnice skupine Queen, The Show Must Go on, z Markom Vozljem smo leteli v nebo, Samo Kozlevčar pa je zapel z otroškim pevskim zborom Pinokio. Izbor Miss Universe Slovenije 2011 je potekal v studiu VPK, gledalci doma pa so si ga lahko ogledali v neposrednem prenosu ob 20. uri na 1. programu Televizije Slovenija.

Miss Universe Slovenije 2011, 21-letna Ema Jagodič iz Ljubljane je zelo kreativna oseba, ki svojo kreativnost najrajši in najboljše izraža skozi šivanje oblek in oblačil, zelo rada pa tudi poje in riše. Njen življenjski moto je: „Vsak dan je lahko najsrečnejši dan v tvojem življenju, le videti ga moraš tako, zato bodi to, kar si, imej rad sebe in druge, ceni življenje in njegove malenkosti in nikoli ne boš nesrečen."


FOTOGALERIJA: utrinki s finalnega izbora Miss Universe Slovenije 2011


Pri izboru Miss Universe Slovenije je bila humanitarnost oz. pomoč ljudem, ki jo potrebujejo, vedno na prvem mestu. Letos se je organizator Miss Universe Slovenije odločil, da bo podprl dekleta v njihovi skrbi za naravo. Miss Universe 2011 bo tako s krono prejela tudi naziv ambasadorke čiste narave, z njim pa tudi naslednje dolžnosti. Miss Universe Slovenije 2011 si bo na vsakem koraku prizadevala za čistejšo naravo. S svojo medijsko pojavnostjo bo ekološko naravnanost prenašala tudi na druge. V tem letu bo izpeljala vsaj eno odmevnejšo akcijo s področja ekologije. Svojo ekološko naravnanost pa bo leto dni sporočala tudi z najbolj ekološkim vozilom ta hip - hibridnim vozilom Toyota Auris Hybrid.

Tudi Marika Savšek, miss Universe Slovenije 2010, ki se je danes zvečer poslovila od naziva in ga predala Emi Jagodič, si za tako pomembne stvari, kot je skrb za okolje, vedno vzame čas. »Ekološko rdečo nit letošnjega izbora zato zelo podpiram, tudi sama sem na tem področju zelo skrbna in upam, da bo novoizbrana miss Universe Slovenije kar se da dejavna na tem področju in bo znala za to navdušiti kar največ ljudi. Sama sem se lansko leto med drugim udeležila akcije čiščenja obrežja Save, ki je bilo v resnično slabem stanju, sodelovala pa sem tudi na ekološki modni reviji v oblekah iz ekomaterialov.«

Poleg novega Toyotinega hibrida, Mobitelovega mobilnega telefona HTC Wildfire S, mnogih privlačnih nagrad (čevljev Humanic, kopalk Calzedonia, oblek veleblagovnice Midas, izdelkov Kozmetike Afrodita in Mercatorjevih izdelkov Premium) ter nepozabnega doživetja - udeležbe na najprestižnejšem svetovnem lepotnem tekmovanju Miss Universe 2011 v Braziliji, bo letošnja miss Universe Slovenije dobila tudi priložnost, da se mesec dni uči igralskih veščin pri največjih filmskih in igralskih mojstrih na svetovno priznani New York Film Academy s plačanim bivanjem v New Yorku. Kozmetika Afrodita je z lepotnimi paketi obdarila vsa dekleta, Zlatarna Celje pa je vsaki od finalistk podarila tudi zlati šampanjec in verižico z njenim imenom.

Za naziv miss Universe Slovenije 2011 so se letos potegovale: Ajda Sitar, Tanja Radić, Katarina Kuhar, Kanita Agić, Anela Islamović, Anita Černetič, Tjaša Ošlak, Larisa Shala, Zvezdana Barešič, Alma Budimlič, Angela Kitanovič, Janja Žagar, Ema Jagodič, Tamara Dragšič, Nataša Naneva in Katja Šumak, najlepšo med dekleti pa je izbrala žirija v sestavi: Tjaša Kokalj, novinarka in miss Universe Slovenije 2007, Erik Ferfolja, organizator izbora Mister Slovenije, Iryna Osypenko, manekenka, Matej Komar, modni frizer, in Mitja Podgajski, direktor TV Idee, kot predsednik žirije.   

Svetovni izbor Miss Universe sodi med lepotna tekmovanja z najdaljšo tradicijo in je hkrati med najprestižnejšimi in najbolj cenjenimi lepotnimi tekmovanji na svetu, organizator pa podeljuje licenco le najuglednejšim poslovnim partnerjem v posameznih državah. Lastnika licence sta ameriški mogotec Donald J. Trump in televizijska hiša NBC. Sklepna prireditev, ki poteka vsako leto v najbolj eksotičnih krajih našega planeta in se je udeležijo predstavnice iz skoraj stotih držav, je takoj za podelitvijo oskarjev najbolj spremljan televizijski spektakel na svetu. V Sloveniji je licenco za lepotni izbor Miss Universe Slovenije leta 2000 kupilo revijalno-založniško podjetje Delo Revije, d. d., ki projekt spremlja z vsemi svojimi izdajami. Glavno medijsko podoro v podjetju Delo Revije, d. d., je od prejema licence do leta 2006 prevzela revija Stop, leta 2006 pa je tekmovanje prišlo pod medijsko okrilje revije Obrazi.