Nasveti

Skrivnost popolne postave Mihe Geršiča

Renata Ucman
21. 6. 2016, 00.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Zakaj bi se čemu odpovedali? Življenje je eno samo!

Miha Geršič je avtor uspešnice Formula popolne postave, ki sloni na filozofiji zmerne, uravnotežene prehrane v kombinaciji s pravo telesno dejavnostjo. S svojo popolno, mišičasto postavo je za mnoge dober zgled in navdih za osebno spremembo ter preobrazbo, zato mu pri preoblikovanju življenjskega sloga in postave na spletnem portalu popolnapostava.com zaupa že več kot 12.000 ljudi, na družabnih omrežjih pa se po priljubljenosti že približuje rekordom. Razkril nam je, kako sam skrbi za svoje telo, dobro počutje in zdravje. Za dosego tega cilja je dobro vedeti, da se vse začne v naši glavi.

Miha Geršič uživa v športnih aktivnostih, odkar pomni. »Gibanje in aktivno življenje povezujem in enačim z dobrim počutjem. Če zaradi bolezni nekaj dni nisem aktiven in ne treniram, opazim veliko razliko v počutju. To je zame jasen znak, kako pomembna je telesna aktivnost za mojo izjemno energijo. Zato je prepričanje, da je vadba tista, ki nam jemlje energijo, popolnoma zgrešeno. Ravno obratno je! Vsi, ki smo na svoj urnik umestili treninge, smo v zelo kratkem obdobju opazili pozitivne spremembe. Imamo več energije, bolje se počutimo, kakovostneje spimo. To si zasluži vsak, ki si želi zaživeti polno življenje,« je prepričan.

 Številnim je dober zgled

Nedvomno je s svojo popolno postavo številnim dober zgled in navdih. Kaj sam naredi za to? »Poizkušam narediti vse, kar je v moji moči, da bi sam, osebno oblikoval svojo popolno postavo. Skoraj vedno je še mogoč napredek. Ravno v tem je čar preobrazbe oziroma spremembe. Vendar ne mislim samo na zmerno, uravnoteženo prehrano in redno telesno dejavnost. Skrivnost se skriva popolnoma drugje. Od seznama naših prioritet in želja je odvisno, kako popolni bomo na nekem področju.«

Več v Zarji št. 25, 21. 7. 2016