arsenović1 Svet24.si

Župan Arsenović ima spet težave s parkiranjem

slovenska policija, marica, splosna Svet24.si

15-letnik 17-letnika zabodel zaradi mobilnega ...

jansa dimnik marcic jahta Necenzurirano

Ko Janšev golf partner toži, najame Natašo Pirc...

natasa pirc musar pl Reporter.si

Elena Pečarič nad Natašo Pirc Musar: Ob njeni ...

united ronaldo ten hag Ekipa24.si

Polom Uniteda pri Cityju, trener pa 'pozabil' na ...

Anamarija-Kastelic 2 Njena.si

Exatlon: Anamarija pred začetkom Exatlona utrpela...

slovenija kosarka Ekipa24.si

O, ne! Poškodba enega ključnih igralcev ...

Nasveti

Nad odvečno težo s čudežno medeno vodo

Med v zimskih mesecih s pridom uporabljamo, da bi se zaščitili pred prehladnimi obolenji, poleti pa se lahko z njim lotimo hujšanja. Vsebuje namreč več kot 200 sestavin, ki pomagajo izgubljati odvečno težo.

Avtor:

J. K.

Značke:

Med ponuja prvovrstni koktajl aminokislin, vitaminov, mineralov in encimov, ki jih telo potrebuje za nemoteno delovanje. Vse naštete snovi tudi dodobra zaženejo presnovo, kar je bistvo vsakega uspešnega hujšanja.

Hujšanje brez štetja kalorij

Hujšanje z medeno vodo je preprosto: vsako jutro pred zajtrkom popijmo kozarec tople medene vode. S tem preprostim shujševalnim trikom bomo poskrbeli za stabilen občutek sitosti ter enakomerno dovajanje kalorij čez dan. To pa nam bo omogočilo, da se bomo veliko lažje odpovedali vsem tistim prigrizkom, s katerimi tolažimo svojo stalno lakoto. Prav tako nam ne bo treba zapravljati časa za pripravo dietnih obrokov. Izognili se bomo prestajanju živčne krize zaradi naporne shujševalne diete. Štetje kalorij odpade, strog prehrambni režim tudi, in naša dieta bo imela sladek okus! Tako preprosto, da je vredno poskusiti! 

Deluje na kubik!

1. Pospešuje zgorevanje maščob

Med dobro deluje na črevesno floro, ki je pomemben dejavnik pri presnavljanju hranilnih snovi iz zaužite hrane. Na ta način dobi telo vitamine in druga nujno potrebna hraniva, ki jih nemudoma porabi za svoje delovanje, ne pa za nalaganje maščobnih blazinic.

Več v reviji Zarja/Jana št. 27, 2. 7. 2019.