Nasveti

Pridobite si vstopnico za novo podobo!

Andreja Comino
26. 5. 2020, 23.46
Posodobljeno: 26. 5. 2020, 23.58
Deli članek:

Čudni časi so za nami, ko smo se tako rekoč čez noč morali soočiti s številnimi spremembami in omejitvami. A tudi pandemija ni mogla zatreti starodavne ženske želje po lepoti in urejenosti. V izrednih razmerah smo se znašle, kot smo vedele in znale, zdaj pa lahko naša domišljija pri lepotičenju spet dobi krila. Nekatere se znajdejo s prebiranjem modnih časopisov, nasvetov na spletu in gledanjem televizije, sprašujejo kozmetičarke in frizerje, kaj jim najbolj pristaja. In ker na ta vprašanja pogosto ne najdejo odgovorov, je naša akcija Velika preobrazba velika in dolgoletna uspešnica, v kateri dobijo možnost za spremembo videza ženske iz vse Slovenije, ne glede na starost, poklic in stan.

Zarja Jana
Janina preobrazba. Če si želite nove podobe in z njo zablesteti tudi na straneh vaše priljubljene revije Zarje Jane, pot do tega ni pretežka.

Le katera ženska si ne želi sesti na stol izkušenega frizerja in se posvetovati s spretnim stilistom. Želimo si biti všeč, ugajati same sebi in drugim. Mnoge le sanjamo, da bi nas naličile mojstrice ličenja, ki so si znanje nabirale na izobraževanjih doma in v tujini. To in še več iz tedna v teden ponujamo mamicam, ženam, tetam, babicam ... Dolge tedne so bili frizerski saloni zaprti, zdaj pa ni več ovir za crkljanje in urejanje.

Veseli smo, da smo z našo dolgoletno akcijo tako uspešni, da kandidatk po dopoldnevu razvajanja in lepšanja ne spoznajo niti najbližji. Ponujamo vam sanjsko priložnost, da ste med njimi tudi ve. Naši frizerski mojstri vam bodo s škarjami, z barvami in drugimi frizerskimi pripomočki kot s čarobno paličico odvzeli leta. Ko pa na pomoč priskočita še mojstrica ličenja in stilistka, se vsaka dama spremeni v lepotico, ki bi zlahka obiskala kakšno najprestižnejšo družabno prireditev, četudi marsikatera prej, ne boste verjeli, ni imela še nikoli pobarvanih las ali bila naličena.

Saj veste, kako gre: ženske si v začaranem krogu službe, skrbi za moža in otroke, vrtincu gospodinjskih opravil in drugih nujnih opravkov premalokrat in le stežka vzamemo čas zase, za razvajanje in konjičke, ki nas tako razveseljujejo ter nam dajo energijo. Ena takšnih je preobrazba. Če si želite nove podobe in z njo zablesteti tudi na straneh vaše priljubljene revije Zarje Jane, pot do tega ni pretežka. Vse, kar morate storiti, je, da pismo s svojim življenjepisom, v katerem poveste, kdo ste, od kod prihajate, kaj ste po poklicu, kateri so vaši konjički in druge stvari, ki vas zanimajo, ter fotografijo, pošljite na naslov: Revija Zarja Jana, Vevška cesta 52, 1000 Ljubljana, s pripisom za Veliko preobrazbo. Povabili vas bomo na brezplačno lepšanje. Lahko pa se prijavite tudi na e-naslov: andreja.comino@media24.si.   Vaših pisem bomo veseli. Vsa bomo skrbno prebrali in vas povabili na nekaj ur brezplačnega razvajanja, ki si ga nedvomno zaslužite! Pohitite in si priborite svojo vstopnico v svet urejenosti, crkljanja ter lepote!

Zarja Jana št. 21, 26. 5. 2020

Zarja Jana
Janina preobrazba. Pred preobrazbo ... in potem