Zgodbe

Pomagajte nam najti Slovenko leta!

js
1. 9. 2021, 13.47
Posodobljeno: 1. 9. 2021, 13.50
Deli članek:

Potrebujemo vašo pomoč. Iščemo Slovenko leta 2021. Vemo, da je tam nekje, pravzaprav jih je veliko, ki bi si zaslužile ta naslov, a nobena od njih ne bo sama dvignila roke, to niso tiste vrste ženske, ki se rinejo v ospredje.

zarja jana
Iščemo Slovenko leta 2021

Tudi sami jih iščemo, ampak več glav več ve in vi gotovo poznate kakšno, ki je mi ne. Zato nam pomagajte poiskati kandidatke – zdaj že dobro veste, kakšne ženske iščemo: srčne, tople, take, ki malo po malo, dan za dnem pripomorejo, da je svet malo lepši. Prijaznejši. Svetlejši. Majčkeno bolj sončen. Med nami so – naše sosede, kolegice, knjižničarke, prodajalke, gasilke, socialne delavke, terapevtke, pa vzgojiteljice, učiteljice ali trenerke naših otrok ... Lahko pa seveda predlagate tudi znano Slovenko, ki je pomembna na svojem področju: znanstvenico, športnico, gospodarstvenico, umetnico ...

Ne pozabite pripisati, zakaj menite, da si zaslužijo naslov Slovenka leta. Vse predloge najprej temeljito pretresemo v uredništvu, preden izberemo najboljši pušeljc izrednih, odličnih, briljantnih, posebnih Slovenk in ga ponudimo bralcem, da izglasujejo najbolj posebno rožo. Od vaše utemeljitve je odvisno, ali nas bo vaš predlog prepričal, da vašo izbranko uvrstimo med letošnje kandidatke, zato ne skoparite z besedami. Oh, in ni se treba omejiti na en predlog, če imate to srečo, da poznate veliko posebnih žensk, nam pošljite več predlogov. Zasujte nas s predlogi. Preplavite nas z njimi. Veseli jih bomo.

Predloge nam lahko pošljete s klasično pošto na naslov uredništva Zarja Jana, Vevška cesta 52, 1260 Ljubljana Polje ali po elektronski pošti na naslov zarja@media24.si.

Zarja Jana, št. 35, 31.8. 2021