zdravje

To niso bonboni: previdno z melatoninom pri otrocih

V ZDA je v desetih letih število otrok, ki so zaradi predoziranja z melatoninom končali na urgenci, naraslo za kar 420 odstotkov. Čeprav jo je velika večina odnesla brez posledic za zdravje, pa previdnost pri odmerjanju tega pomagala ni odveč. Še bolje pa je, da poskrbite za higieno spanja, ki bo vašemu malčku omogočila mirne sanje.

prve-dame

Aleš Musar in prve dame na sladkem obisku v Radovljici

Naši predsednici Nataši Pirc Musar že zdaj predlagam, naj v naslednji volilni kampanji za slogan izbere kaj takšnega: »Akcija – izvolite enega, dobite dva!« Z njenim soprogom smo Slovenci namreč dobili najboljšega možnega promotorja naših kulturnih in naravnih zakladov, saj je s tem svojim udejstvovanjem že navdušil mnoge tuje goste ter spletel tesne vezi s soprogami in soprogi veleposlanikov, pa tudi s prvimi damami. O tem smo se ekskluzivno prepričali tudi pred dnevi, ko je ob srečanju predsednikov sosednjih držav ob 20. obletnici sprejetja Slovenije v EU vodil spremljevalni program za prve dame in je bilo hitro očitno, da so gostje več kot zadovoljne v njegovi družbi.

klimaseniorinnen profimedia-0863518271

Kako so seniorke dale Švici vetra

Tule je ideja: če do boljše okoljske politike ne moremo s prošnjami, protesti in prepričevanjem, si jo pa iztožimo! Preverjeno deluje, skupina nadpovprečno vztrajnih Švicark je na Evropskem sodišču za človekove pravice zaradi premajhne ambicioznosti pri zastavljanju okoljskih ciljev tožila svojo državo in dosegla zmago. Juhej.

Brez dlake

Prikaži več
Zivel 1 maj